Υλικά
- 3 αυγά βραστά
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ.ξύδι
- 1 κ.γ. κάπαρη
- 1 αγγουράκι τουρσί
- λίγο μαϊντανό
- φρέσκο πιπέρι
Δημιουργία
- Τρίβουμε τα αυγά στον τρίφτη στην χοντρή πλευρά
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι,την κάπαρη,το αγγουράκι τουρσί και το μαϊντανό.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ κι είναι έτοιμη.
Tips
- Δεν βάζουμε καθόλου αλάτι γιατί είναι αλμυρά η κάπαρη και το αγγουράκι τουρσί.
- Αντί για ξύδι μπορούμε να προσθέσουμε λεμόνι.
- Είναι μια συνταγή που μπορούμε να την φάμε σκέτη,να την ανακατέψουμε με σαλατικά ή να την βάλουμε σε σάντουιτς.