Υλικά
- 400 γρ. λευκή σοκολάτα
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 100 γρ. βούτυρο
- 10-15 μπισκότα Oreo
Δημιουργία
- Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν,ανακατεύοντας συνέχεια.
- Όταν λιώσουν προσθέτουμε το ζαχαρούχο,ανακατεύουμε και κατεβάζουμε απ'τη φωτιά.
- Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας σε μεγάλα κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.Στρώνουμε με ένα κουτάλι να πάει ομοιόμορφα παντού.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
- Μόλις παγώσει κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε.
Tips
- Πρέπει όλη τη διαδικασία να την κάνουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί η λευκή σοκολάτα καίγεται πολύ εύκολα.
- Αν προσθέσουμε περισσότερο ζαχαρούχο θα γίνει πιο μαλακό το αποτέλεσμα.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια μπισκότα μας αρέσουν.
- Προσθέτουμε περισσότερα μπισκότα να γίνει πιο τραγανό το fudge.